Matematik

mangler en løsning på disse ligninger noger der kan hjælpe?

19. november 2009 af malles (Slettet) - Niveau: B-niveau

1.     7=2,5*x0,45

2. 12,5*x-1,85 =9

3. 8,2*x3,6 = 41,8 *x1,3


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2009 af mathon

1.  

   x0,45 = (7/2,5) = 2,8

   x = 2,81/0,45

  


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2009 af MN-P (Slettet)

7=2,5*x0,45   isoler xa på den ene side

7/25,=x0,45   omskriv til ln

ln(7/2,5)=0,45*lnx           isoler lnx

(ln7-ln2,5)/0,45=lnx        regn ud

lav de øvrig ligninger selv


Skriv et svar til: mangler en løsning på disse ligninger noger der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.