Matematik

beregn vanddybde

25. november 2009 af sabir1995 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 hej kan i ik hjælpe mig med den her opgave hvor man skal beregne vanddybden.

"i det cylinder formede bassin er der 14310 liter vand. radius er 2,25 m"

formel for cylinder (hvis nogen skulle være i tvivl) "r^2 x h x π" 

det er de facts som står på papiret. håber i nogen kan hjælpe mig (-:


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2009 af mathon

d·(π·r2) = V

d = V/(π·r2) = (14310 dm3)/(π·(22,5 dm)2) = (14310/(π·22,52)·(dm3-2)


Svar #2
25. november 2009 af sabir1995 (Slettet)

er det svaret :P?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2009 af mathon

du skal også præstere lidt

REGN det ud!


Svar #4
25. november 2009 af sabir1995 (Slettet)

 jeg er for dum :P


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2009 af mathon

du har vel en lommeregner men måske ikke selvtillid?


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. februar 2014 af Sara2402 (Slettet)

Hvad er "d"


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. maj 2014 af mimsemus (Slettet)

d= dybden også kendt som "h"


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. maj 2014 af 123434 (Slettet)

4# Sådan må du ikke tænke, ven.


Skriv et svar til: beregn vanddybde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.