Matematik

Hvad giver -10/-2

26. november 2009 af Hustemand (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Halløjsa

Jeg er lidt dum her, men jeg kan ikke huske om -10/-5 giver 2 eller -2 

MVH 

Den dumme 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af MN-P (Slettet)

Kontroler ved at gange    a/b=c når b*c=a


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2009 af gs1905 (Slettet)

det giver 2


Svar #3
26. november 2009 af Hustemand (Slettet)

Mange tak:)


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. november 2009 af jabas (Slettet)

- / - = +
- * - = +


Skriv et svar til: Hvad giver -10/-2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.