Matematik

reducer udtrykket

01. december 2009 af Jensen11 (Slettet)

hej

please er der nogen som kan vise hvordan man reducere. Jeg har et eksemplel med.

(2x-y)(2x+y)-4(x+3y)2+4y(6x-1) HJÆÆÆÆLP!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2009 af MaksimZ (Slettet)

 Hej Footy

(2x-y)(2x+y)-4(x+3y)2+4y(6x-1)

2 regler du skal bruge her:   (a+b)(c+d) = ac+ad+bc+bd    og   k(a+b) = ka + kb

Good luck!


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2009 af NejTilSvampe

 #1 - Glem ikke kvadratsætning 1

(a+b)^2 = a^2 + b^2 + 2ab


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2009 af MaksimZ (Slettet)

 True :)  


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2009 af Masuu (Slettet)

Jeg får det til -37y^2 - 4y :s kan det passe ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2009 af MaksimZ (Slettet)

TJEK!  Fik det til det samme! :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. december 2009 af Masuu (Slettet)

Godt så :)


Skriv et svar til: reducer udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.