Kemi

Ligninger

02. december 2009 af elissa92

v = (n * R * T) / p

Hvordan kommer ligningen til at se ud, hvis jeg skal isolere T?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2009 af Bennike (Slettet)

pV=nRT . Sådan ser ligningen normalt ud ..

T=(pV)/(nR)

Hvis man starter i dit tilfælde:

V=(nRT)/p . gang med p på begge sider: pV=nRT, gør nu som jeg har gjort ovenover


Svar #2
02. december 2009 af elissa92

TAK! :D


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.