Matematik

rente.

02. december 2009 af tineei (Slettet)

jeg ved ikk' hvor'n jeg kan løse denne opgave :(

en konto giver 1,4% i rente om året ,nu står der 60000 kr.

hvor længe skal man vente før der står 63000 kr ? 


Svar #1
02. december 2009 af tineei (Slettet)

?--jeg sidder fast..


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2009 af mathon

63000 =  60000·1,014n

21/20 = 1,014n

ln(1,05) = ln(1,014)·n

n = ln(1,05)/ln(1,014)


Svar #3
07. december 2009 af tineei (Slettet)

hvad hedder denne formel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2009 af mathon

    Kn = Ko(1+r)n      renteformlen for sammensat rentesregning (renters rente)


Skriv et svar til: rente.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.