Matematik

Har brug for hjælp

02. december 2009 af khara123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder lige med en matematik opgave, og er gået i stå i andet spørgsmål..

opgave lyder: i trekant ABC er vinkel A = 26,1 grader, [AC] = 5,0 og [BC] = 3,0. Vinkel C er stump. 

A) bestem vinklerne B og C.   

Vinkel B fik jeg til 47,14 grader , og Vinkel C til 106,76 grader. 

B) Bestem [AB] ... Her er jeg gået i stå..  

Forresten jeg har brugt sinus..


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

brug cosimusrelationen c2=a2+b2-2abcos(C)


Svar #2
02. december 2009 af khara123 (Slettet)

1000 tak


Skriv et svar til: Har brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.