Matematik

HJÆLLP...HVOR MEGTE FYLDER EN L.?

06. december 2009 af pnh (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej... ':)

Jeg sidder med en matematik opgave hvor spørgsmået er:

Undersøg om så panden kan indeholde 1 L marmelade?

Det eneste jeg ved er er at:

H=3 cm                                 

R= 2,5 cm

V=PI*r*r*H

Jeg håber I vil hjælpe mig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2009 af keg (Slettet)

indsæt R og H i decimeter så kommer V direkt i Liter,

men med de tal du har opgivet, kan den ikke rumme 1 l


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2009 af MN-P (Slettet)

De mål du opgiver svarer nærmest til en dukkegryde. Er du sikker på at de er rigtige?


Skriv et svar til: HJÆLLP...HVOR MEGTE FYLDER EN L.?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.