Matematik

jeg prøver at ta..

08. december 2009 af tineei (Slettet)

jeg prøver at taste det her ind på min lommeregner men det går af hel..... :(  håber jeg får snart hjælp

r= ^9√(1+0.025)^3(1+0.03)^2(1+0.035)^4 -1=


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2009 af Exupery (Slettet)

 Jeg forstår ikke dit udtryk..

Skriv det lige korrekt op.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2009 af Duffy

Skriv således på din regnemaskine:

 ( (1+0.025)^3(1+0.03)^2(1+0.035)^4 )^(1/9) - 1 =


Skriv et svar til: jeg prøver at ta..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.