Fysik

Bevægelse

09. december 2009 af marshov (Slettet)

HJælp...

En spiller kaster sin golfkugle lodret op i luften med en hastighed på 2,8m/s.

Hvor højt op i luften kommer kuglen???

Hvor lang tid går der, inden spilleren griber kuglen igen???


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du skal starte med bevægelsesligningen S(t)=v0t-½gt2, S'(t)=v0-gt, vi substituerer nu værdien t af sidste ligning ind i den første og får Smax=v2/(2g), Regn det lige efter!!


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Sætter du Smax ind i den første ligning kandu løse med hensyn til t (husk den skal også ned igen).


Skriv et svar til: Bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.