Matematik

find f'(x)

13. december 2009 af Takeo (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er bestemt ved

f(x)=x+16/x        x>0

Hvordan bestemmer jeg f'(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2009 af mathon

f '(x) = 1 -16/x2

.............

(1/x)' = (x-1)' = (-1)·x-1-1 = -x-2 = -(1/x2)


Skriv et svar til: find f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.