Fysik

Galilei Falrende forsøg

15. december 2009 af Euph (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder her midt i min SRP og kan ikke finde ud af et spørgsmål..

jeg har lavet en række forsøg med en faldrende hvor jeg har fundet tiden for at tilbage lægge forskællige længder og skal nu fastsætte g (tyngdeaccelrationen ved hjælp af mine resultater. men har ikke den fjerneste ide om hvor jeg kan finde en formel hvor jeg kan udlede g. alle formler for både kinetisk og potensiel energi indrager g..

Længde 220cm
Højde 17.4cm
Radius 0.8cm
Masse 16.7g

Tid på 220cm= 2.78sek 2.75sek 2,84sek 2.82sek
Tid på ¼ af 220cm= 1.34sek 1.24sek 1.22sek 1.28sek
Tid på 1m= 1.78sek 1.82sek 1.75sek 1.78sek
Tid på 110cm= 1.87sek 1.93sek 1.86sek 1.91sek
Tid på ¾ af 220cm= 2.32sek 2.35sek 2.31sek 2.34sek
 

bare giv mig et hint


Skriv et svar til: Galilei Falrende forsøg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.