Fysik
Bar til pascal (2)
26. januar 2005 af
Lst (Slettet)
Hey...
Et nyt problem er opstået!
Jeg gjorde følgende:
Jeg udvælger herefter 3 forskellige tal, hvor jeg derved kan regne med frem til ligningen.
A = (43, 4000)
B = (51, 8000)
C = (64, 12000)
a = (Dy / Dx)
(A, B)
a = (Dy / Dx) = (4000 – 8000) / (43 – 51) = 500 [e]
(A, C)
a = (Dy / Dx) = (4000 – 12000) / (43 – 64) = 380,95 [e]
(B, C)
a = (Dy / Dx) = (8000 – 12000) / (51 – 64) = 380,95 [e]
Ved hjælp af min grafregner, fandt jeg frem til at ligningen blev:
Y = 373,88x + (-11694)
Disse tal er taget fra et skema, hvilket jeg lavede over forsøget.
Ved ikke hvordan jeg skal komme videre nu. Skal bevise det absolutte 0-punkt!
Et nyt problem er opstået!
Jeg gjorde følgende:
Jeg udvælger herefter 3 forskellige tal, hvor jeg derved kan regne med frem til ligningen.
A = (43, 4000)
B = (51, 8000)
C = (64, 12000)
a = (Dy / Dx)
(A, B)
a = (Dy / Dx) = (4000 – 8000) / (43 – 51) = 500 [e]
(A, C)
a = (Dy / Dx) = (4000 – 12000) / (43 – 64) = 380,95 [e]
(B, C)
a = (Dy / Dx) = (8000 – 12000) / (51 – 64) = 380,95 [e]
Ved hjælp af min grafregner, fandt jeg frem til at ligningen blev:
Y = 373,88x + (-11694)
Disse tal er taget fra et skema, hvilket jeg lavede over forsøget.
Ved ikke hvordan jeg skal komme videre nu. Skal bevise det absolutte 0-punkt!
Skriv et svar til: Bar til pascal (2)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
