Matematik

Ultra kort spørgsmål.

16. december 2009 af Alkymisten (Slettet)

Når der står angivet at jeg skal finde dne fuldstændige løsning til y''+k2y=0, hvor k>0 er en konstant, så behøves jeg ikek at finde de fuldstændige løsninger til y''-k2y=0 og y''=0, vel? Så er det udelukkende y''+k2y=0 jeg skal behandle?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. december 2009 af 123marie (Slettet)

du skal ikke finde løsningen til de andre diff. ligninger. disse vil se anderledes ud.


Skriv et svar til: Ultra kort spørgsmål.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.