Dansk

Freuds teorier

21. december 2009 af mikka2000 (Slettet)

hej vi er 2 piger, der godt kunne trænge til noget hjælp.

vi har fået til opgave, at fortælle lidt om Freuds teorier.

vi synes ikke, at kunne finde noget, så vi søger hjælp her. !

Håber nogen kan hjælpe. :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. december 2009 af JJ-cool (Slettet)

Helt ærligt, har I forsøgt at søge noget litteratur??
prøv at søge efter personlighedsmodel, id/jeg eller overjeg, og så findes der altså bøger  - masser om emnet


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det skulle I meget gerne kunne, der står en hel del om ham og hans teorier her:

http://www.teorier.dk/tekster/psykoanalysen-sigmund-freud.php

Ellers er der masser af hjemmeside på tysk og engelsk om ham.


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. december 2009 af Freeclimber (Slettet)

Måske det er fordi det ikke står beskrevet som

Teori 1: bla bla

Teori 2: bla bla...

I må sætte jer og læse lidt om ham, så skal I nok finde hans teorier :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. december 2009 af Pettson

I forlængelse af #1: blandt de nyeste udgivelser på dansk om Freud er der fx:

Hall, Calvin S.
Freuds psykologi : en grundbog
Emne: Freud, Sigmund ; psykologisk teori ; psykologi ; personlighedspsykologi
Systematisk fremstilling af Freuds almenpsykologiske teorier: om personligheden, dens opbygning, dynamik og udvikling
BOG: 3. udgave, 1. oplag. Hans Reitzel, 2002
oversat af Mogens Boisen
150 sider
Opstilling i folkebiblioteker: 13.6
Originaltitel: A primer of Freudian psychology
Med litteraturhenvisninger
ISBN: 87-412-2482-5

Læs evt. Materialevurderingen af bogen her og lån bogen på biblioteket.

Jeg søgte på emne=freud sigmund? og sprog=dansk og materiale=faglitteratur og base=Folkebiblioteker.
Men prøv selv - via bibliotek.dk.


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. december 2009 af Stygotius (Slettet)

 En god, kort og letfattelig bog og om det er:

Keld B. Jessen:  "Indføring i psykanalyse, dybdepsykologi og litteraturfortolkning." i serien "Dansk/Indføringshæfter", red. Ole Ravn..

Den er kun på 78 sider, og den kan man sikkert låne på biblioteket.


Skriv et svar til: Freuds teorier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.