Matematik

please hurtig hjælp

30. december 2009 af volume (Slettet) - Niveau: 8. klasse

har brug for hjælp til stykket 0,9 gange 2,7 mio km3 vand.

er det noget med 0,9 gange 2,7 gange 106 gange 109'?

hjælp mig lige og ret mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. december 2009 af MN-P (Slettet)

0,9*2,7 mio km3 = 2,43 mio km3 = 2,43 * 106 km3

 Hvis du vil have det regnet om til en anden enhed, så skriv det dog


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. december 2009 af mathon

1 km3 = 1012 L


Svar #3
31. december 2009 af volume (Slettet)

det skal omregnes til liter


Skriv et svar til: please hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.