Matematik

forhold mellem 2 arealer HJÆÆLP s;

03. januar 2010 af vRikke95 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hejjsa i:

jeg er i tvilvl om hva der menes med denne opgave - altså om man ska trække det mindste areal fra det højeste areal eller om man skal noget helt andet.:

beregn forholdet mellem arealerne 108000m2 og 4050m2

pleeease hælp - det er til imorgen s;


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2010 af mhfalken (Slettet)

Forholdet er 26,6667:1

Dvs. det store areal er 26,6667 gange så stort som det lille.


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. januar 2010 af Isomorphician

Del det ene areal med det andet areal.


Svar #3
03. januar 2010 af vRikke95 (Slettet)

tak(:


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. januar 2010 af MN-P (Slettet)

arealforholdet er 108000: 4050 =2160:81=240:9

Brug ikke kommatal i forhold


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. januar 2010 af mathon

   4050 : 108000 = 3 : 80                              (divideret med 1350 som er største fælles divisor)


Svar #6
03. januar 2010 af vRikke95 (Slettet)

#5
 

   4050 : 108000 = 3 : 80                              (divideret med 1350 som er største fælles divisor)

det er altså lidt forvirrende det du skrev s;


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. januar 2010 af Ollesolle (Slettet)

(12*9*1000)/(81*5*10)=4*3*3*3*20/81=80/3


Skriv et svar til: forhold mellem 2 arealer HJÆÆLP s;

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.