Matematik

Radius

06. januar 2010 af chalotte9230 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan finder jeg radius af en pude når rumfanget er 8478 og højden er 12 cm?

Håber der er nogle der kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2010 af mathon

puden er vel cylinderformet:

h·π·r2 = V

r2 = (V/(π·h))

r = √(V/(π·h))


Svar #2
06. januar 2010 af chalotte9230 (Slettet)

Ja, det er den. Tusind tak for svaret.


Skriv et svar til: Radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.