Fysik

HJÆÆÆLP!!! UFATTELIGT VIGTIGT!!

07. januar 2010 af popcorn81 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Jeg har et spørgsmål, jeg håber i kan hjælpe mig med:

1) Hvordan kan man se på PH-SKALAEN at F.x en syre er neutral. Der jo ikke nogen måler som siger at PH-værdien  er på fx.   syv, eller andet? Jeg har tænkt på at det nok var med det indikatorpapiret, men man kan jo kun se farve på det papir, og man ved ikke hvilken farve der har med hvilket tal at gøre på PH-skalaen?????

DET ER ET VIGTIGT SPØRGSMÅL!! HJÆÆÆLP!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2010 af Sine10 (Slettet)

På indikatorpapiret er der også et skema, som viser pH ved den given farve. Det er slet ikke så svært. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2010 af mathildexi (Slettet)

Det papir du tester PH-værdien på, kommer fra en æske med 14 forskellige farver, hvis du ligger papieret oven på den, og fører den hen til den farve som minder mest om den, så har du PH-værdi.

7 = neutral

Under 7 = Syre

Over 7 = Base

- God arbejdslyst.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2010 af MN-P (Slettet)

På pakningen til indikatorpapiret findes en farvetabel der omsætter farven til en talværdi

Syre er aldrig neutral, den er sur.


Skriv et svar til: HJÆÆÆLP!!! UFATTELIGT VIGTIGT!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.