Matematik

åndssvag hjælp til at forstå svingninger ordentligt :b

07. januar 2010 af SarahSM (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen ..

Jeg sidder her med nogle opgaver med svingninger, og ja faktisk kan jeg sagtens forstå og se logikken i dem, men kan simpelthen bare ikke få det ned på min opgave ..

Så ville høre om nogle af Jer evt. kunne hjælpe mig, og komme med en løsning ? :b

Og har forresten kun brug for hjælp til B og C ..

A er jo super nem og hurtig klaret hahah .

Forhåbentlig kan en af Jer komme med en kortere og mere overskuelig løsning end jeg hidtil har kommet frem til haha.

- Sarah. :)

P.s har vedhæftet opgaven, istedet for at skulle skrive den ind d;

Vedhæftet fil: opgha.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2010 af mathon

b)
        t = (1/2)   da sin(π·t) = 1

c)                                                                               t>0
        t = (3/2)   da sin(π·t) = -1


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Hvis du ser på grafen for en sinusfunktion ser du at max findes når Sin(v) er e og min når sin(v) er -1

sin(v)=1 når v=π/2      π/2=π*t       t=1/2


Skriv et svar til: åndssvag hjælp til at forstå svingninger ordentligt :b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.