Matematik

Løse ligninger vha. forskrifter!

14. januar 2010 af Markdal (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Her derude!

Nogen der ved hvad man gør her?

Opgaven lyder:

Løs ligningerne vha. forskrifterne:

f(x) = 105

g(x) = 105


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2010 af Exupery (Slettet)

Det giver ikkemeget mening.. Har du en ligning? Og har du skrevet rigtigt, når begge dine forskrifter er lig 105?


Svar #2
14. januar 2010 af Markdal (Slettet)

Ja, fandt lige ud af at opgaven hører til en anden opgave..

Men jeg har så to ligninger:

y=18,86*1,8x

y=2,5*1,35x


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2010 af Exupery (Slettet)

Sæt dem lig hinanden og løs med hensyn til x.

18,86*1,8x=2,5*1,35x

Du skal bruge din log-regler.


Svar #4
14. januar 2010 af Markdal (Slettet)

 AHA :)

Tak for det!


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2010 af Exupery (Slettet)

Husk, at du skal bruge hele punktet. Så når du har x, skal du indsætte det i en af ligningerne for at finde y.


Skriv et svar til: Løse ligninger vha. forskrifter!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.