Kemi

Kemi Opgave

19. januar 2010 af mary94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Dette ser ud til at være en meget nem kemi opgave, men lige nu ligner det noget vrøvl for mig ! :S

Hvad er [ Ba2+ ] og  [ Cl - ] i 0,15 M  BaCl2 `??

På forhånd tak ! : )


Svar #1
19. januar 2010 af mary94 (Slettet)

hjælllllp :'(  !


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2010 af thebonnie (Slettet)

Hej :)

Sidder også med den opgave. Vidste du at du kan finde facit til bogen: http://server02.dotminded.com/dotminded/data/magazine/777335/


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2010 af thebonnie (Slettet)

Du skal kigge på det, der står over opgaven. Eksemplet med Na2SO4 --> 2Na+ + SO4 2-

c = 0,100 M

Der er 2 Na, altså 2 gange 0,100 M = 0,200 M. Vi har kun 1 SO4, altså = 0,100 M

Du har 0,15 M BaCl2 i alt

Vi skriver reaktionsskema som i eksemplet. Vi har en Ba og to Cl altså resultatet bliver Ba= 0,150 M og Cl = 0,30 M

:)


Skriv et svar til: Kemi Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.