Matematik

ny cosinusrelationer

21. januar 2010 af soren108 (Slettet) - Niveau: B-niveau

vinkel c = 90 grader

bestem siden a når b = 5 og c =10 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2010 af Exupery (Slettet)

Du skal ikke bruge relationerne, når den ene vinkel er 90 º. Tænk i andre formler..

Pytagoras for eksempel. Men ellers gælder både sin, cos og tan i en almindelig retvinklet trekant.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2010 af frederikengel (Slettet)

ja pytagoras er bedste og nemmeste bud her. c^2-b^2=a^2


Skriv et svar til: ny cosinusrelationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.