Matematik

TRIGONOMETRISKE FORHOLD HJÆLP HURTIGT

22. januar 2010 af Walsh (Slettet) - Niveau: A-niveau

 GUTTER OG GUTINDER KAN I PLZ HJÆLPE 

På figuren er ABC OG EDC ensvinklede. Det oplyses at AC=12, AB=7,6, ED=5,7 CD=4,5 find BD og AE.

Hvordan gøres dette PLZ jeg er sat helt af kan der ikke gives en uddybbende forklaring plz. 

MVH MIG


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2010 af mathon

|BC|/4,5 = 7,6/5,7

|BD| = |BC| + |CD|

.........

|CE|/12 = 5,7/7,6

|AE| = |AC| + |CE|
 


Svar #2
22. januar 2010 af Walsh (Slettet)

hvordan finder jeg BC ? 

Og hvordan finder jeg CE? 

Kan det passe at BD= ca 1,4 

og at AE=2,8 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2010 af mathon

Nej


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2010 af mathon

                 |BC|/4,5 = 7,6/5,7

                 |BC| = (7,6/5,7)·4,5 = 6

                 |BD| = |BC| + |CD|
                 
                 |BD| =6 + 4,5 = 10,5

.........

                 |CE|/12 = 5,7/7,6
                
                 |CE| = (5,7/7,6)·12 = 9

                 |AE| = |AC| + |CE|

                 |AE| = 12 + 9 = 21
 

                
 


Skriv et svar til: TRIGONOMETRISKE FORHOLD HJÆLP HURTIGT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.