Fysik

HAR SERIØST BRUG FOR HJÆLP! :(

24. januar 2010 af Aaib (Slettet)

Er disse rigtig beregnet? Tænker mest på enheder og formler.

opg a. Følgende oplysninger er givet: m = 625 g F2 = 0,25 N F1 = 0,75 N
 

RESULTERENDE KRAFT?

Da F1 og F2 virker i hver sin retning har vi:
Fres = (0,75N) – (0,25N) = 50 N (mod F1 retningen)
 

opgave b. Følgende oplysninger er givet a = 1,5 m/s^2 F1 = 0,10 N m = 250 g
FINDE F2?

For at finde F2, beregner vi følgende
(250 g) * (1,5 m/s^2) = (F1 + F2)
375 g/(m/s^2) = (F1+F2)


Vi trækker F1 fra resultatet og får dermed F2
F2 = (375 g/(m/s^2) – (0,10 N) = 374,9 N
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2010 af Freeclimber (Slettet)

Ej stop nu med at ave det samme spørgsmål hele aftenen. Hvis det er forkert, så får du en rød streg og en forklaring på hvad du skal gøre rigtig... Get over it!


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2010 af SutMinPikDetGratis (Slettet)

Din pik er stiv når den går ind i min anus. Det er lækkert, jeg elsker det. Skal vi prøve igen ?

Skriv privat til mig ;) <3


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2010 af MN-P (Slettet)

For mange tråde, så du kan ikke finde den hjælp man giver dig.

klovn


Skriv et svar til: HAR SERIØST BRUG FOR HJÆLP! :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.