Matematik

hvilken

28. januar 2010 af Mahal-pigen (Slettet)

Jeg får oplyst at trekant ABC er retvinklet. Der oplyses også: sin(A)=3/5 , cos(A)=4/5 og BC = 7

hvordan beregner jeg så AB?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2010 af mathon

er C = 90º ?


Svar #2
28. januar 2010 af Mahal-pigen (Slettet)

ja.

Jeg har fundet en opgave ligende herinde, men jeg vil gerne have forklaret hvordan man præcis gør.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2010 af mathon

c·sin(A) = a

c = a/sin(A)


Skriv et svar til: hvilken

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.