Matematik

Omsætning

31. januar 2010 af molve (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvor mange liter er 5 kubikmeter og 300 kubikcentimeter? Håber i kan hjælpe :P


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2010 af multi376 (Slettet)

1 kubikcentimeter = 0,001 liter


Svar #2
31. januar 2010 af molve (Slettet)

det vil sige at 5 kubikdecimeter er 0,005?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2010 af multi376 (Slettet)

5 cm^3 = 0,005 liter

300 cm^3 = 0,3 liter


Skriv et svar til: Omsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.