Matematik

Eksponentielle funktioner (relative tilvækst)

03. februar 2010 af Cecskj (Slettet)

Hvad bestemmer en funktions relative tilvækst? :S

f.eks. en funktion der har ligningen f(x) = 4 * 1,2^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2010 af peter lind

f'(x)/f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2010 af mathon

   Δy/yo = (f '(xo)/f(xo))·Δx


Svar #3
03. februar 2010 af Cecskj (Slettet)

dvs . 4/1,2??

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2010 af mathon

#1 har ret

   f '(x)/f(x) = (ln(1,2)·f(x))/f(x) = ln(2)


Svar #5
04. februar 2010 af Cecskj (Slettet)

 tak tak :D


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner (relative tilvækst)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.