Kemi

Beregning af ligevægtskoncentrationer

07. februar 2010 af MTP92 (Slettet) - Niveau: C-niveau

For reaktionen:
PlC5 --> PCl3+Cl2 , Kc= 0,021M
skal ligevægtskoncentrationerne beregnes, når startkoncentrationerne er følgende:
[PCl5] = 1,00M, [PCl3] = 0M, [Cl2] = 0M

Kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 Der reageres 1 til 2.

ligevægtkoncentrationen angiver forholdet mellem produktet af produktkoncentrationerne og reaktantkoncentrationen.

Start med at opstille en systematisk reaktionsoversigt.


Skriv et svar til: Beregning af ligevægtskoncentrationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.