Fysik

hjælp det haster virkeligt meget

11. februar 2010 af lahme (Slettet)

jeg kan ikke finde ud af det.

et køleskab med en effekt på 400W er tændt 7 timer i løbet af et døgn. Beregn energiforbruget pr. døgn.

på forhånd tak :D.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2010 af dallernofler (Slettet)


Svar #2
11. februar 2010 af lahme (Slettet)

hvor meget er 7 timer i sekundet


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2010 af mathon

           E = P·t

           E = (400 W)·(7 h) = 2800 Wh = 2,8 kWh = 1,008·107 J


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2010 af Zord (Slettet)

7 timer er 7*60*60 =25200 sekunder.


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.