Fysik

hjælp det haster virkeligt meget

14. februar 2010 af lahme (Slettet)

kan ikke finde ud af.

emne er: effekt.

her kommer opgaven.
Et køleskab med en effekt på 400 W er tændt 7 timer i løbet af et døgn. Beregn energiforbruget pr. døgn.

facit er: 1,0 MJ = 1,0 • 106 J.

men beregning tak.

på forhånd tak. :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 samme som før

7 timer a 3600 sekunder med 400 J/s


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. februar 2010 af mathon

 1 kWh = 3,6·106 J

 1 = 3,6·106 J/kWh

  E = P·t = (0,400 kW)·(7 h) = (2,8 kWh)·1 = (2,8 kWh)·(3,6·106 J/kWh) ≈ 107 J = 10·106 J = 10 MJ


Svar #3
14. februar 2010 af lahme (Slettet)

hvor kommer 3,6 · 106 J fra?


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.