Matematik
isoler i formlen
10. februar 2005 af
silent-faith (Slettet)
nogen der har lyst til at hjælpe mig med at isolere d i denne formel??
f = √P/d*t
f = √P/d*t
Svar #1
10. februar 2005 af silent-faith (Slettet)
hmm.. det var den ikkke glad for-..
f = kvardratrod P/d*t
f = kvardratrod P/d*t
Svar #2
10. februar 2005 af iB (Slettet)
En start kune være at sige:
f = kvardratrod P/(d*t) (!?)
=>
f^2 = P/(d*t)
Fortsæt selv...
f = kvardratrod P/(d*t) (!?)
=>
f^2 = P/(d*t)
Fortsæt selv...
Svar #4
10. februar 2005 af iB (Slettet)
Så skriv det til næste gang, hvor langt du selv er kommet. Ta´ også og sæt nogen flere paranteser næste gang, så man slipper for at gætte hvad du mener.
Næste skridt
f^2 = P/(d*t)
<=>
f^2*(d*t)=P
fortsæt selv...
Næste skridt
f^2 = P/(d*t)
<=>
f^2*(d*t)=P
fortsæt selv...
Skriv et svar til: isoler i formlen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
