Kemi

Lille beregning i kemi

25. februar 2010 af Quijote (Slettet)

Hej jeg har en udregning der ser sådan ud:n(Br2 forbrugt) = n(Br2 total) – n(Br2 i overskud) -->0,00093mol – 0,00105 mol = -0,00012 mol

Førsøget er beregning af iodtal, som jeg er lidt forvirret omkring. Er det tilladt at lave om sådan at man ikke får et minustal som resultat. Altså :

0,00105mol - 0,00093mol = 0,00012 mol
 


Skriv et svar til: Lille beregning i kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.