Matematik

uden brug af Ekspontiel regression?

04. marts 2010 af Klokkeblomstt (Slettet)

En ekspontiel udvikling er fastlagt ved at den graf går gennem punkterne: (2,3) og (8,10) Bestem ligningen for udviklingen uden brug af ekspontiel regression???


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2010 af Woodfarmer (Slettet)

a = y2-y1'te rod af x2/x1

b = y1 / ax1


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2010 af mathon

           y2/y1 = aΔx

           (10/3) = a6

          a = (10/3)1/6 = 1,22221

          b = y·a-x = 3·1,22221-2 = 2,0083

          f(x) = 2,0083·1,22221x


Skriv et svar til: uden brug af Ekspontiel regression?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.