Fysik

Resistans hjælp - hint til opgaven?

09. marts 2010 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Varmetråde i en bils bagrude er koblet parallelt til bilens 12 V akkumalator. Vi regner med, at akkumalatorens indre resistans er 0. Der er i alt 6 varmetråde, og hver varmetråd har en resistans på R = 6,0 ohm.

1. Beregn effekten afsat i en varmetråd

2. Beregn den samlede effekt afsat i baggrundens varmetråde

Formel eller på anden måde hjælp?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2010 af peter lind

P = U*I = U2/R


Skriv et svar til: Resistans hjælp - hint til opgaven?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.