Matematik

Uden hjælpemidler

11. marts 2010 af Milll (Slettet)

Hej allesammen hvordan løser man de to nedenstående opgaver

En funktion f er bestemt ved f(x)=x^2+e^x+1

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (0,f(0))

isoler s i udtrykke

p= 4/r+s


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2010 af bseloy (Slettet)


Svar #2
11. marts 2010 af Milll (Slettet)

hvad mener du ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2010 af bseloy (Slettet)

s = p/(4/r)


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. marts 2010 af jnl123

1)

y-y0 = a*(x-x0)

x0 = 0
y0 = f(0)
a = f '(0)

2)

p = (4/r) + s       <=>       p - 4/r = s

eller

p = 4/(r+s)      <=>    p*(r+s) = 4         <=>      p*r+p*s = 4       <=>     s = (4-p*r)/p


Skriv et svar til: Uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.