Kemi

Håber i kan hjælpe me

11. marts 2010 af nonoo (Slettet)

Hej....

Jeg skulle afstem en reaktionen af natron før og efter afbrænding.Og det har jeg gjordt nedunder:

2NaHCO3(s) ------> Na2O + H2O(g) + 2CO2 (g)

Der efter skulle beregn masse og stofmængden af udgangsstoffet natriumhydrogencarbonat før og efter afbrænding.

Jeg starter med at have 5 g NaHCO3

masse og stofmængden

Før                                                                        efter

m= g

M=84 g/mol M=                                         M=   62 g/mol

n=0,05952381

Mit problem er at jeg kan ikke find ud af hvordan man kan begregn n og m efter afbrænding?

Håber i kan hjælpe me :)
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 Du er sikker på du ikke futter det hele af?


Svar #2
12. marts 2010 af nonoo (Slettet)

What do you think ?


Skriv et svar til: Håber i kan hjælpe me

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.