Matematik

Matematisk modellering HURTIGT!!

16. marts 2010 af TennaChristiansen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej dudes.

skriver opgave og der er lig en enkelt ting jeg ik' kan finde ud af. opgaven lyder :

Bestem den optimale hastighed udtrykt ved parametrene b, r og k i modellen N(v) = v / (b + r * v + k * v^2).

resultatet skulle blive noget med v = √ (b / k).

tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2010 af mathon

brug differentiationsreglen for division af funktioner

             (f(x)/g(x)) ' =  (f '(x)·g(x) - f(x)·g'(x) )/g2(x)


Skriv et svar til: Matematisk modellering HURTIGT!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.