Matematik

isolere R plz Hjælp

17. marts 2010 af lars1991 (Slettet)

isolere R i formlen l*r2+p=q


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2010 af mathon

    I·r2 = (q-p)

     |r|2 = (q-p)/I

     |r| = √((q-p)/I)

     r = ±√((q-p)/I)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2010 af Anna2200 (Slettet)

l*r2+p=q <=> r^2+p=q/I <=> r^2=(q/I)-p <=> r=kvadratroden af (q/I)-p
vil jeg tro.......


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Samme opgave som du (#0) startede 7 min. tidligere og fik svar på

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=820705 


Skriv et svar til: isolere R plz Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.