Matematik

Ogpave 243, Cirkler og vinkler. Vektorregning

18. marts 2010 af Agger23 (Slettet)

Hej. Jeg sidder og prøver at tygge mig igennem denne opgave, men det føles som om jeg mangler en oplysning ..

Bestem med 4 decimaler koordinaterne til vektor a og b, når lal(med vektorpil)=4, og lbl(med vektorpil)=6. Deres retningsvinkler er hhv. 115 og 238

Det jeg er kommet frem til:

a har altså en retningsvinkel på 115, og er 4 lang.

Hjælp mig videre?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2010 af peter lind

a = |a|(cos(v), sin(v) ) hvor v er retningsvinklen.


Skriv et svar til: Ogpave 243, Cirkler og vinkler. Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.