Matematik

ligning hjælp : D

18. marts 2010 af BjorkHjerde (Slettet) - Niveau: C-niveau

 hey guys! 

jeg har brug for hjælp til følgende ligning!

              3*2x = 7

på forhånd tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2010 af mathon

             2x = (7/3)

            ln(2)·x = ln(7/3)

            x = ln(7/3)/ln(2) = log(7/3)/log(2)



 


Skriv et svar til: ligning hjælp : D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.