Matematik

Differentiering af f(x )=109400-13660*ln(3005-x)

19. marts 2010 af Philosophia (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan vil I differentiere f(x )=109400-13660*ln(3005-x) ??
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2010 af peter lind

Brug at ln(x)' = 1/x og reglen for differentiation af sammensat funktion g(h(x)) = g'(h(x))*h'(x) med g(x) = logaritmefunktionen og h(x) = 3005-x


Skriv et svar til: Differentiering af f(x )=109400-13660*ln(3005-x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.