Matematik

rente

21. marts 2010 af Tp92 (Slettet)

lån: 6000kr

rente 9.95 %

1. hvor meget skal man betale i afdrag hvert år ?

jeg vil lige se om jeg har regnet det rigtigt ..  


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2010 af mathon

            G = (y/r)·(1-1,0995-n)

            y(n) = (G·r) / (1-1,0995-n)

            y(n) = (6000·0,0995) / (1-1,0995-n)


Skriv et svar til: rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.