Matematik

f(x)= 0 I Ti-interactive

23. marts 2010 af archenemy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået følgende opgave.

f(x)=x^4+2x^3-5x^2-4x+3

Jeg skal så finde f(x)=0

Men hvordan gør jeg det i ti interactive?

Ti interactive er det computer program der svarer til ti lommeregneren man bruger på B niveau.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2010 af Marie H.A. (Slettet)

solve(f(x)=0,x)

:)


Svar #2
23. marts 2010 af archenemy (Slettet)

tak B)


Svar #3
23. marts 2010 af archenemy (Slettet)

Når jeg skriver det, siger den i resultat:

f(x)=0

Warning: More Solutions may excist?

Den skærer faktisk 4 gange på x aksen, hvad gør jeg? tror ikke engang det er rigtigt at resultatet skal give f(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2010 af Marie H.A. (Slettet)

tjek om du har defineret den korrekt - ellers lav grafen for den, og tjek skæringspunkterne dér

- det virker nu hos mig - men ellers husk at trykke ctrl+k efter hver opgave, så TI ikke blander funktionerne sammen


Svar #5
23. marts 2010 af archenemy (Slettet)

altså jeg skrev først funktionen , trykkede ned

og så skrev jeg i næste linje, det solve noget.

Jeg har lavet grafen og funktionen er det eneste på mit ark.


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. marts 2010 af Marie H.A. (Slettet)

øh, men hvad siger den nu som svar?


Svar #7
23. marts 2010 af archenemy (Slettet)

den siger stadig

f(x)=0

Warning: More Solutions may excist


Svar #8
23. marts 2010 af archenemy (Slettet)

Jeg har fået det ordnet nu :) Undskyld jeg har besværet dig med det !


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. marts 2010 af Marie H.A. (Slettet)

Helt i orden ;)


Skriv et svar til: f(x)= 0 I Ti-interactive

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.