Matematik

hastighed

24. marts 2010 af SnQQ (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hvordan regner man m pr.sek til km/time? eks jeg har 125 M. pr sek det skal laves om til km/time?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2010 af mathon

    1 m/s = (3600 m)/(3600 s) = (3,6 km)/(1 time) = 3,6 km/t

    125 m/s = (3,6·125) km/t = 450 km/t


Skriv et svar til: hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.