Matematik

tekst til formel?

24. marts 2010 af gameir02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En cylinders rumfang er omvendt proportional med produktet af cylinderens
højde og kvadratet på radius. Proportionalitetsfaktoren er π.

(1) Oversæt dette til en formel.

(2) Isoler højden i formlen.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2010 af mathon

En cylinders rumfang er ligefrem proportional med produktet af cylinderens
højde og kvadratet på radius. Proportionalitetsfaktoren er π.

(1) Oversæt dette til en formel.     V = π·(h·r2)

(2) Isoler højden i formlen.            h = V/(π·r2) = (V/π)·r-2


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2010 af Erik Morsing (Slettet)

h=V/(πr2)


Skriv et svar til: tekst til formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.