Matematik

rødder

28. marts 2010 af vomatdr (Slettet) - Niveau: B-niveau

har stødt på endnu en udfordring...

jeg skal finde røderne til opgaven f(x) = 6* √(x) - 2x             x>0

Jeg har fået diskriminanten til -4 og b til til -2

men kan ikke finde ud af hvad a er? Er den bare 6?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Se svare nederst i din tidligere tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=826024


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2010 af MN-P (Slettet)

f(x) = 6* √(x) - 2x

y=0

0=(6-2√x)*√x

0=√x

x=0 duer ikke da x>0

0=6-2√x

√x=3

x=9


Skriv et svar til: rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.