Matematik

Renter ??

29. marts 2010 af Manjajensen (Slettet)

4500 kr. i en bank giver på 180 dage 90 kr. i renter.

Hvor mange procent p.a har bankkontoen været på ?

Formel :    Rente =  kapital*procent*antal dage / 100 * 360

Kan ikke finde ud af det , da jeg ikke ved hvad procenten er ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2010 af mathon

             R = k·(p/100)·(d/360) = (k·p·d)/36000

             p = 36000·R/(k·d)

             p = 36000·90/(4500·180)

             p = (36/18)·(90/45) = 2·2 = 4


Skriv et svar til: Renter ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.