Matematik

Gange ...

30. marts 2010 af Angelia (Slettet)

Hvordan ganger jeg de her to tal med hinanden uden hjælpemidler?

(2/3)*91.5 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2010 af Proprium (Slettet)

Omskriv eventuelt 91,5 til 93/2, således at du får:

93/2 = (2)√(93) = 27

:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2010 af mathon

2·3-1·(32)3/2 = 2·3-1·32·3/2 = 2·3-1·33 = 2·3-1+3 = 2·32 = 2·9 = 18


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2010 af WHiP (Slettet)

Du skal først udregne 91,5 her vil det det give 9*3.

nu har du stående: 2/3*27

Hvis du ikke kan huske hvordan man ganger et tal op i en brøk så kan du gøre det sådan her: 9*2/3 og det skal meget gerne give et lige tal


Svar #4
30. marts 2010 af Angelia (Slettet)

Mange tak, Mathon :)


Skriv et svar til: Gange ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.