Matematik

Reducér udtrykket

03. april 2010 af KittyMisLilly (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med at reducere:

     3x-3y___

  x2-2xy+y2

(Det er en brøk)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2010 af Proprium (Slettet)

(3x-3y)/(x2-2xy+y2) =

(3(x-y))/(x2-2xy+y2) =

(3(x-y))/((x-y)2) =

3/(x-y)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#1 - Det er korrekt reduceret med den udtrykkelige forudsætning, at x ≠ y .


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2010 af Proprium (Slettet)

#2 Ja, for søren da.


Skriv et svar til: Reducér udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.